4030 Debrecen, Gizella utca 4. Infovonal: 30/ 498-8908

RólunkA G4 Fitnessterem 2014. november 20-án nyitotta meg kapuit 1500m²-en Debrecenben a Gizella utca 4/b alatt.

A világos, tágas 650m²-es edzőteremben a legmodernebb, legbiztonságosabb cardiogépek (PULSEFITNESS, OCTANEFITNESS) és erősítőgépek (HOIST, HAMMER STRENGHT, LIFETITNESS, PANATTA) állnak a vendégek rendelkezésére.

Az INDOR CYCLING terem az országban egyedülálló, 31 db IC7 Tomahawk kerékpárral van felszerelve. Az edzéseket minden alkalommal spinning instruktor vezeti. Az útvonal két hatalmas projektoron kerül kivetítésre. Az IC7 és a Cauch by Color edzőprogram optimális teljesítménnyel nagyon jó lehetőséget biztosít a csoportos- és személyi edzésekhez egyaránt. A világszínvonalú technológia és a személyiség központú edzés még színesebbé, még hatékonyabbá és sokkal eredetibbé varázsolja az edzés tevékenységét.

170m²-es aerobic teremben csoportos aerobic órákra várjuk a vendégeket: zsírégető, alakformáló, step aerobic, és fit-ball.  Az órákat szakképzett edzők tartják. Ha a célod fogyás, alakformálás vagy erősítés akkor ezeken az órákon elérheted.

40 fős klímatizált oktatóteremben, amely hangosítással és projektorral van ellátva folyamatos edzői képzések zajlanak.

50 m²-es jógateremben csütörtökönként 90 perces hatha jóga foglakozásra várjuk a vendégeket. Minden óra - kellemes zenére - lecsendesedéssel, bemelegítéssel kezdődik, aktív mozgással telik, és relaxációval zárul.

160m²-es küzdősport teremben ingyenes önvédelmi oktatáson és karate edzéseken vehetsz részt. A terem oldalfala és padlózata is tatami szőnyeggel van borítva, a sportolók testi épségének védelmében.

Magasan képzett személyi edzőkkel dolgozunk együtt, akik fontosnak tartják, hogy minden vendégnek egyénre szabottan állítják össze az edzéstervet, és a legnagyobb odafigyeléssel segítsenek.

Masszázs, álló, fekvő szolárium, VIP öltözők és Fitness büfé szolgálja még a vendégeink kényelmét a G4 FITNESSBEN.

A fitnessteremhez tartozik még egy 1200 m²-es sportpadlóval borított csarnok, ahol 40x20 méteres pályán lehetőség van focizni, kézilabdázni és teniszezni. A vendégek kényelmét 5 öltöző biztosítja.

Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a rendszeres mozgás, a sport és az egészséges életmód fontosságát.

A G4 Fitness 2016-ban bővült még  két fallabda pályával és egy műfüves focipályával is.

 

HÁZIREND

 

ADATVÉDELEM